lamqta.com/horoskop-za-denq/blog Овен  Денят е хубав за нова работа или необичайна почивка.

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blog Овен  Денят е хубав за нова работа или необичайна почивка.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

 

Овен 
Денят е прекрасен за нова работа или необикновена отмора. Вашата задача е, да бъдете преди всички, и колкото може по-рано да заемете ролята на водач. Само по този начин ще се чувствате удобно. Не приемайте близо до сърцето си през днешния ден всяка забележка! Ще стигнете до моменти, в които грубо ще страдате поради шеговити забележки..... Във всички съществени диалози бъдете деликатни, защото през този ден сте склонни да говорите освен това, което мислите, а и което не мислите. За последното ще се наложи да страдате след това, когато бъде употребявано против Вас. 

Телец

Днес ще Ви бъде неприятно да разговарята на някаква тематика, само че Вашия обичан човек непрестанно ще я повдига. Единственият излаз от обстановката е, да го помолите да не приказва за това, въпреки най-малко едно денонощие. Той би трябвало да Ви разбере и да се замисли за Вашето положение. Ако не го направи, ще бъде тъжно.
 

Близнаци

Денят няма да е изключително сполучлив за Близнаците, защото слабостите и грешките на представителите на знака, ще се набиват на очи. Няма да е елементарно да убедите хората, че сте способни на доста неща, тъй като пропуските Ви помнят всички, а достиженията по някаква причина остават без внимание. В обкръжението си евентуално ще намерите човек, който е имал пръст в публикуваната за Вас клеверническа информация. Денят е удобен за нови запознанства, като ще съумеете бързо да придобиете вярна визия за хората, с които имате работа. Романтични увлечения са малко евентуални.
 

Рак

Благоприятен ден, с цел да се запознаете най-накрая с този представител на противоположния пол, който от от дълго време харесвате, само че по една или друга причина все не сте могли да се запознаете. Сега или в никакъв случай – ще бъде Вашето кредо за този незабравим ден.
 

Лъв

Оставете някъде револвера си - шести диаметър! В дадения миг няма потребност да вършиме разбор - дано хладнокръвието победи. Емоциите Ви подтикват към начало на протест, само че с мозъка си разбирате, че през днешния ден напълно не е този ден, когато би трябвало да влезете в сходна битка. Нека този сюжет да продължава, и,естествено, да се развива. Във връзка с това, по какъв начин ще наблюдавате развиването на сюжета, и сами ще си дадете сметка и ща се зарадвате, че сте избрали кротичък път. И помнете: „ Този, който идва с меч, от меч умира ”.
 

Дева

Занимавайте се с това, което не изисква старания - този ден би трябвало да бъде лек, и единствено освен това състояние ще премине добре. Така също избягвайте да следите съществени неприятни диалози, изясняване на връзки и обстановки, в които се чувствате дискомфорно. Както всички представители на знака, и Вие нормално сте доста дейни, само че през днешния ден на драго сърце ще се отдадете на бездействие. Много потребно би било, да поглезите себе си - да вземем за пример със СПА-процедури. Каквото и да предприемете, обличайте се топло - не е изключно, да се простудите.
 

Везни

Днес ще намерите лост и опорна точка, ще разрешите тежък проблем или спор. Денят е зареден с голям енергиен капацитет, само че и потребностите са огромни. Трудно се оправят хората с психологични проблеми, пълнолунието ни подлудява. В подобен миг се решавате на връзка, от която в предишното сте бягали. Кой знае, може да е за положително, може животът ви да се обърне в една по-стабилна посока. Неблагоприятно за интервенции, свързани с огромна кръвозагуба.
 

Скорпион

Днес на Вас ще падне по-голяма отговорност за бъдещето на Вашия обичан човек. Макар че бъдещето е недалечнои не изключително значимо в мащабите на Вселената – все едно към това би трябвало да се подходи с цялата отговорност. Така, като че ли всичко е сложено на карта...
 

Стрелец

Събитията не се развиват по този начин бързо, както би Ви се желало, и по тази причина би трябвало да се запасите с самообладание. Опитите да измененията нещо, за жалост са обречени на крах. Най-доброто, което можете да извършите, е да плувате по течението, като единствено вършиме леки корекции на курса. Не би трябвало да се заемате с значими работи и да стартирате реализация на комплицирани планове. Надценявате своите сили, и може да претърпите крах. Денят е подобаващ за дружеско другарство, само че е напълно несъответствуващ за сантиментални срещи. Отлично ще прекарате времето си във радостна компания, само че рискувате да се скарате с обичания човек, в случай че останете с него уединено.
 

Козирог

Това, че чудесно умеете да вземате бързо верни решения, напълно не значи, че сте длъжни да решавате всичко и постоянно. За благополучие имате да организирате хората в групи и да им предоставяте опция да се оправят с нещата сами, като единствено им показвате нужното направление. Не се опитвайте да отхапете повече, в сравнение с можете да преглътнете, и не се опасявайте да разпределяте отговорностите, каквото и да Ви коства това, без значение дали те са работни или персонални. 
 

Водолей

За Водолеите през днешния ден са евентуални проблеми, имащи внимателен темперамент. Не е изключено да Ви „ атакуван ” посетители, а Вие да нямате с какво да ги почерпите, или пък сега изобщо да не Ви бъде до това. Не се тормозете и им предложете каквото имате! В креайна сметка никой не Ви задължава да вършиме непотребни разноски, с цел да деянията гостолюбие. А и не обвинявайте за това своята за нищо не отговорна половинка...
 

Риби

В този миг просто не можете да отидете прекомерно надалеч с опитите. Открити сте за всичко непознато и мозъкът Ви е подготвен за краткотрайно комплициране. Измъкнете се от къщи и потърсете нещо, което ще накара мозъкът Ви да работи с цялостна мощ. Това може да бъде дълъг и комплициран живописен или дори документален разказ, колкция от пъзели или комплицирани кулинарни предписания, които ще си дадат опция да опитате, какво е да си поставите цели и да я постигнете. Едно предизвикателство няма да Ви разочарова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР